2i bytBA - Karlova VesPredaj

Realitná kancelária Arkádia Vám ponúka na predaj 2-izbový priestranný byt o celkovej rozlohe 46,7 m2 v krásnom prostredí Líščieho údolia, na Púpavovej ulici. Tento jedinečný, útulný byt poskytuje svojim majiteľom neopakovateľnú harmóniu prírody a mestského bývania, s krásnym výhľadom na lesy.
Dispozícia bytu:
– Veľká vstupná hala so vstavanými šatníkovými skriňami.
– Priestranná spálňa, poskytujúca dostatok priestoru pre veľkú manželskú posteľ a šatníkové skrine.
– Obývaciu izbu tvorí príjemná denná zóna, veľkorysosť miestnosti dovoľuje umiestniť sedaciu súpravu, jedálensky stôl a iné úložné priestory.
– Kuchyňa má praktické zariadenie, súčasťou predaja je aj kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi v cene (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlnka a plynový sporák).
– Kúpeľna je vybavená sprchovým kútom, práčkou , samostatné WC.

Byt je umiestnení na prízemí, bez balkónu, s možnosťou dostavby. V byte sú plastové okná a laminátová plávajúca podlaha. Samotný bytový dom prešiel nedávnou rekonštrukciou a je zateplený.
K bytu je možno prenajať , alebo kúpiť parkovacie státie, prípadne v okolí sú na predaj garážové státia.
Lokalita Líščie údolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, rýchle napojenie na diaľničný obchvat, ale hlavne krásne okolie mestských lesov.
Byt je bez tiarch, kúpou voľný.
Celková cena je 149 000 €. V cene je kompletný právny servis, prepis nehnuteľnosti na katastri, poplatky u notára a samozrejme poskytnutie hypotekárneho poradcu.
Radi Vám zodpovieme na všetky Vaše otázky na telefónnom čísle 0951 165 717
Spoločnosť Arkádia Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva , kompletný právny servis súvisiaci s predajom a prenájmom nehnuteľnosti a tiež bezplatné profesionálne poradenstvo pri financovaní aj tejto nehnuteľnosti. Obhliadky a informácie: Tomáš Holod, tel.: 0951 165 717

  • Typ: Na predaj

  • Druh: 2i byt

  • Lokalita: BA – Karlova Ves

  • Cena: 149 000 €

  • Rozloha: 46,7 m2